Bij het inrichten van een massagesalon is het belangrijk om aandacht te besteden aan de stijl en aan de sfeer. Daarnaast is het van belang om rekening te houden met de hygiëne en met praktisch gemak, zoals met betrekking tot het eenvoudig schoonmaken van de vloer. Wat dat betreft voldoet een grindvloer van G-vloeren aan al deze eisen.

Grindvloer: perfecte look in massagesalon

Een grindvloer is om meerdere reden ideaal voor toepassing in een massagesalon. Dat heeft onder meer te maken met de strakke en stijlvolle look, waarbij er een ruime keuze uit allerlei designs is te maken. Het is dan ook mogelijk om de vloer van de massagesalon zo uit te voeren dat deze bij de kleurstelling van het interieur aansluit. Naast de kleurkeuze valt er eveneens rekening te houden met bijvoorbeeld de dikte van de grindkorrels. Ook daarin is het mogelijk om aansluiting te vinden bij de stijl in het interieur van de massagesalon. Er zijn dus allerlei opties om een bepaald effect in de massagesalon te creëren om zo de ideale sfeer en uitstraling te bewerkstelligen.

Hygiënisch, praktisch en onderhoudsvriendelijk

Grindvloeren bestaan uit een mix van grindkorrels die aan elkaar worden verbonden door de toepassing van epoxyhars. Hierdoor ontstaat er in de massagesalon een naadloos vloeroppervlak dat hygiënisch is en een onderhoudsvriendelijk karakter heeft. De uitvoering zorgt er eveneens voor dat het in massagesalons een praktische vloer is om schoon te maken. Verder is het een voordeel dat grindvloeren op alle mogelijke ondergronden zijn aan te brengen. Ligt er kaal beton in de nieuw in te richten massagesalon dan kan daar prima een grindvloer. Mocht er een tegelvloer liggen dan is dat evenmin een probleem net als dat grindvloeren zijn aan te brengen op hout en op cementdekvloeren. Uiteraard is het aan te raden om met een specialist in contact te komen die ervaring heeft met grindvloeren.